YanMenu

19
Nis

Genel Başkanımızın katılımıyla, Ekmekçioğulları işçileriyle basın açıklaması

Genel Başkanımız Adnan Serdaroğlu’nun katılımıyla, 16 Aralık 2020, Çarşamba günü, İşkur ve Valilik ziyaretinin ardından, direnişçi Ekmekçioğulları işçileriyle basın açıklaması yapılacaktır.

Çorum’da kurulu Ekmekçioğulları Metal ve Kimya fabrikasında sendikamız Birleşik Metal-İş’e üye oldukları için işten atılarak cezalandırılmak istenen üyelerimizle birlikte 16 Aralık 2020, Çarşamba günü (YARIN) saat 16:30’da Çorum Kadeş Barış Meydanı’nda basın açıklaması gerçekleştireceğiz.

DİSK Genel Sekreteri ve Genel Başkanımız Adnan Serdaroğlu, sendikamız yöneticileri, Ekmekçioğulları işçilerinin katılımıyla yapılacak basın açıklamasında, yasal ve anayasal haklarına sahip çıktıkları için cezalandırılan işçilerin neler yaşadığını anlatacağız...
Basın açıklaması öncesinde sendikamız Çorum İşkur İl Müdürlüğü ve Çorum Valiliği’ne bir ziyaret gerçekleştirecek ve Çorum’da yaşanan bu hukuksuzluğun son bulması için Ekmekçioğulları işçilerinin haklı taleplerini yetkililere aktaracağız.
Başta basın emekçileri olmak üzere demokratik kitle örgütlerini, Ekmekçioğulları işçilerinin “işleri, ekmekleri, Anayasal hakları ve gelecekleri için” süren direnişine dayanışmaya çağırıyoruz…
Basın açıklaması Tarih: 16 Aralık 2020, Çarşamba günü
Saat: 16:30
Yer: Çorum Kadeş Barış Meydanı
Çorum İşkur Ziyareti: Saat 11:00
Çorum Valiliği Ziyareti: Saat 14:30