Zeytinoğlu Grubu ve TMSF ile toplantımız sonuçlandı

Yaklaşık 6 aydır verdiğimiz kararlı ve direngen mücadelemiz sonrasında tüm üyelerimizin Kıdem tazminatları hesaplarına yatırılmaya başlandı. 

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar

1965 yılından bu yana döküm ve makine imalatı sektörlerinde faaliyet gösteren Eskişehir’in köklü sanayi kuruluşlarından Zeytinoğlu grubu bünyesindeki Entil Endüstri, Hapalki Döküm ve Tarkon Makine işyerlerinde yaşanan kriz sonucu Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından el konulmuştu.
Entil Endüstri, Hapalki Döküm ve Tarkon Makina işyerlerinde çalışan ve sendikamız üyesi işçilerin verdikleri mücadele sonucu anlaşma sağlanmış ve direniş çadırları sökülmüştü. 
13 Mart 2020 tarihinde, işyerinde TMSF yetkilileri, Zeytinoğlu Grubu yöneticilerinin yanı sıra Konfederasyonumuz DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, DİSK Genel Sekreteri ve Sendikamız Genel Başkanı Adnan SERDAROĞLU, Sendikamız Genel Sekreteri Özkan ATAR, şube yöneticilerimiz ve üyelerimizin katıldığı toplantı sonrası bir basın açıklaması düzenlendi. 
Yaklaşık 6 aydır verdiğimiz kararlı ve direngen mücadelemiz sonrasında tüm üyelerimizin Kıdem tazminatları hesaplarına yatırılmaya başlandı. 
Bu süreçte mücadelemize destek olan tüm üyelerimize, emek ve demokrasi güçlerine, kardeş sendikalarımıza, konfederasyonumuza, mücadelemiz sürecinde sesimizi duyuran basın mensuplarına çok teşekkür ediyoruz.

Fotoğraflar