Kadın Eğitim Programı, Sapanca tesislerimizde tamamlandı.

Sendikamızın "Kadın Eğitim Programı", Sapanca Sardunya Eğitim Tesislerimizde yapıldı. 22 Eylül Pazar günü tesislerimizde buluşma ile başlayan eğitimde, pazartesi günün ilk dersleri, Prof. Dr. Kadriye Bakırcı'nın sunumları ile "Kadına Yönelik Şiddet ve Hukuksal Güvenceleri" ve "İşyerlerinde Şiddet ve Mobing Mücadele Yöntemleri" konuları oldu.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, ayakta ve iç mekan

Fotoğraflar

Kadın Eğitim programımızın ilk gün öğleden sonraki bölümünde Kadın İşçi Sağlığı konusunda Dr. Filiz Ayla'nın dersi vardı.

Görüntünün olası içeriği: 19 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Fotoğraflar

Salı günü öğle saatlerine kadar Av. Olcay Korkmaz ile birlikte Çalışma Hayatı ve Haklarımız konusu işlendi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ekran ve iç mekan

Fotoğraflar

Kadın üyelerimiz için Sapanca tesislerimizde gerçekleştirilen bir haftalık eğitimde, Salı günü öğleden sonraki derslerde, Necla Akgökçe, Kadın Emek Tarihi ve Sendikalar'ı anlattı.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, ayakta, ekran ve iç mekan

Fotoğraflar

Sapanca tesislerimizde düzenlenen Kadın Eğitim Programında "Kadınlar için Daha Çok ve Daha İyi İşler" başlığı altında, ILO Kadın İstihdamı Programı Bağımsız Toplumsal Cinsiyet Uzmanı Ülker Şener de bizimleydi...

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Fotoğraflar

Öğleden önceki son derste, Semiha Arı ve Selma Eroğlu ile "Ekonomik Kriz ve Kadın Deneyimi" konusu işlendi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakkabılar ve iç mekan

Fotoğraflar

Kadın üyelerimizin eğitim programı, keyifli ve etkileyici bir sohbetle devam etti; edebiyat sohbetinin konuğu Can Kartoğlu idi. 
Beş kıtada, onaltı ülkede maraton koşan, maratonun ihtiyar delikanlısı, babası Safder Kartoğlu'nun yaşam öyküsü çevresinde gelişti sohbet.
Yaşam boyu iyilik peşinde koşmuş, başına gelen haksızlıklara direnmiş, eğilip bükülmemiş, iyilik yapmaktan vazgeçmemiş Safder Kartoğlu’nun “hayat koşusunu” anlattığı ve gelirini köy çocuklarına bağışladığı "Safter" kitabını imzaladı üyelerimize...

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan

Fotoğraflar

Kadın Eğitimi programımız, perşembe günü Sendikal tarih dersinin ardından, İlşetişim ve Kollektif Çalışma Eğitimi ile devam etti. 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, iç mekan

Fotoğraflar

Cuma günü, Genel Başkanımız Adnan Serdaroğlu ve Genel Eğitim Sekreterimiz Seyfettin Gülengül’ün katılımıyla eğitimin değerlendirmesi yapıldı.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Fotoğraflar